joi, 4 noiembrie 2010

Cand se rup pantofii te incalti cu bocanci cu botul de otel !

Dragii mei,

unii dintre voi ma cunoasteti, altii inca n-au avut ocazia, dar acum avem aceasta placere reciproca si pe viitor cu siguranta vezi mai auzi de mine...si eu de voi.

Ne vom antrena "muschii cerebrali" impreuna si vom rezista putreziciunii cotidiene, manipularii de "ciurda" pentru a crea o specie separata de "Homo sapiens sapiens" (care intre timp s-a mai schimbat ;) ) si anume DICTATORUL, prototipul uman care nu baga orice prinde in gura, decat la altii dupa caz.

Destul cu filosofia, poezia, muzica si alte ideletniciri artistice, pentru ca dragilor timpul vietii noastre este limitat, chiar inspre foarte. Numai avem timp sa facem bilute de muci in nas, sau sa ingrasam hemoroizii la birou sau acasa in fata P.C.-ului, avem nevoie sa ne mentinem activi atat fizic cat si mental.

Nu uitati "orice organ nefolosit se atrofiaza" iar daca ne referim la creier, sunt convins ca unii Homo sapiens sapiens de-ai nostri cu simtul culinar dezvoltat il si pot prepara pane. Deci aveti mare grija !

Pe viitor vom mai arunca un ochi peste asa zisa "realitate" si in modul in care ni se prezinta de catre Ministerul Adevarului si anume Media, subordonata prin existenta sa intereselor politice, gruparilor mafiote si organismelor de manipulare a informatiei, cu scopul ca noi, cei de rand sa vegetam intr-un un somn etern al mintii, concentrati doar sa producem si sa consumam...de aceea spuneam mai sus ca Homo sapiens sapiens s-a mai schimbat intre timp ;).

Dar dictatorii mei, sa aruncam un ochi asupra zilei de azi : 4 noiembrie zi importanta de altfel :

  • in 1854 moare Anton Pann (Antonie Pantoleon-Petroveanu) compozitorul muzicii imnului national al Romaniei : "Desteapta-te romane !".In "Epigonii" Eminescu il numea : „finul Pepelei, cel istet ca un proverb”.
  • in 1900 fix, nu fix si ceva :) se naste Lucretiu Patrascanu, jurist, socilog, economist, care devine mai apoi minsitru intre 1944-1948. Pe omul asta nu l-am inteles niciodata : fiu de boieroaica, adica burgez si fiu de prozator sa se inhaiteze cu comunistii ? Dar i-au pus capac tot comunistii lui dupa ce a afirmat in fata studentilor grevisti de la Cluj in '46 ca : "Inainte de a fi comunist sunt roman !", l-au arestat, l-au acuzat de nationalism-burghezie si l-au executat in 1954.
  • in 1951 se naste Traian Basescu ul alt dictator mai mic dar nu din specia noastra ;)
  • in 1928 se naste Mihai Chitac, fost ministru de interne vinovat de opresiuniile sangeroase impotriva manifestatiilor "golanesti" care au precedat Mineriada din 1990. Deloc de omis faptul ca in calitate de dirijor al represiunii din decembrie 1989 la Timisoara a tras personal in manifestanti strigand : “Revolutie le trebuie la canaliile astea? Le aratam noi Revolutie”. Iata ca acum ii sta "parul la cap" mai precis la Cimitirul Ghencea Militar, fentand (cum era de asteptat) moartea prin deces pe 01.11.2010. Sa speram ca acolo unde este o sa aiba parte de o "baie de multime echitabila" de la revolutionarii impuscati, ca pe lumea asta n-a apucat sa plateasca pentru ce a facut.
  • in 1995 premierul evreu Yithak Rabin este asasinat la Tel Aviv in cadrul unui miting politic al campaniei sale electorale. Asasinul un extremist evreu, nemultumit de ineficienta numerica a Holocaustulului pornit impotriva Palestinei
  • Obama in 2008 devine primul presedinte negru si al 44-lea din istoria Americii, la fel cum un actor de seria C, Ronald Reagan este ales in aceeasi zi dar in 1980, al 40-lea presedinte al Americii. Parca era mai talentat ca actor :). Totusi el avea sa ocupe aceasta pozitie 2 mandate si anume 8 ani.

Pana maine incaltati-va bocancii, de preferat cu bot de otel ca sa razbata prin vremuri, caci vom continua cu alte subiecte interesante :

  • Adrian Paunescu : comunist sau poet, mort sau viu ? Sper sa nu ne faca o surpriza in seara asta !
  • Ajutoare pentru incalzire din partea statului pentru tiganii cu palate mai inalte decat spitalul Coltea.
  • Ce strategie e in spatele deciziei Guvernului ca in secuime sa se predea istoria si geografia in limba maghiara ?

Spre deosebire de VIGILENTUL (http://vigilentul.blogspot.com) acest blog este creat de si pentru DICTATORI, asa ca astept postarile voastre. Astept orice postare, din orice domeniu, dar ALTFEL, nu in clisee, nu in sabloane, vreau sa vad ca inca mai aveti "muschii cerebrali" functionali .

Un comentariu:

  1. da de unde te inspiri dragul mosului....ca frumoase povesti povestesti....ai una si cu chilotii violeti a lui viorica...??

    RăspundețiȘtergere